BirdybearOnTour

Dubbel zestien…

Nummer zestien is vandaag, maandag de 16e januari, aan de drukker verzonden. Opnieuw een Birdybear Hotshots album in XL formaat. Een album vol met beeldmateriaal, vooral vanuit Font del Llop – Monforte del Cid. Hotshots van de vorderingen van de bouw gedurende de periode januari 2022 tot en met december 2022.

En uiteraard beeld van de verhuizing eind november. Eindelijk was het dan zover. Nadat de verhuizers vertrokken heeft Birdybear alvast een deel van het appartement ingericht. En ja, er staat nog best veel op de ToDo lijst van Birdybear en voordat Birdybear opnieuw aan de slag kan moet eerst de aannemer nog wat ongemakken herstellen en wat onvolkomenheden corrigeren. En om dat op afstand geregeld te krijgen vraagt uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Maar ondertussen geeft ons beeldverslag ‘Factor anderhalf…’ uiteindelijk wel een goede impressie hoe een bouwplaats transformeerde richting huis. Een huis dat we graag zien als ons toekomstige thuis. Bewegend beeld van dat ‘thuis in wording’ althans de link daar naar toe, kun je vinden op pagina 74 van Birdy’s nieuwe album.

Album nummer zestien is vast en zeker niet het laatste beeld vanuit Font del Llop. En natuurlijk hoopt Birdybear in de toekomst ook weer nieuwe stekken te ontdekken als de Birdymobiel koers zet vanuit deze Spaanse thuishaven.

Zover is het nog niet. Eerst gaat de Birdymobiel dit voorjaar richting Sneek waar Birdybear straks neerstrijkt in een appartement dat nu nog in aanbouw is.
Ons uitzicht vanuit ‘Playa de Weilandia’ (Elahuizen & Oudemirdum) gaat dan over in het nieuwe uitzicht vanaf ‘Playa de Balconia’ (Sneek). En zo af en toe kunnen we dan genieten van de blik op onze ‘Campo de golf’ in de heerlijke golfvallei van Font del Llop – Monforte del Cid.

Genoeg tekst voor vandaag. De digitale versie van het boekwerk dat we volgende week ontvangen staat alvast live. Voor nu is de kortste weg daarheen de hyperlink achter de dubbele punt: Factor anderhalf…

En voor wie graag bladert: voorgaande beeldverslagen, vijftien in totaal, zijn via het menu van BirdybearOnTour terug te vinden bij Birdybear’s HotShots.

See you again, sometimes and somewhere.Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.