BirdybearOnTour

Según la tradición…

Volgens traditie verschijnt er weer een nieuw BirdybearOnTour HotShots album. Nu nog bij de drukker maar online reeds beschikbaar. Ons beeldverslag van misschien wel het meest merkwaardige Birdybear avontuur uit een lange reeks. Uiteindelijk is het een beeldverslag geworden van een reis met een missie. Een avontuur dat begon met een verborgen agenda waarover Birdybear op 3 mei jl. opening van zaken gaf.

Hoewel de missie van 2021 zeker nog niet is afgerond werd het wel tijd om ons HotShots album “Driemaal scheepsrecht” het levenslicht te laten zien. Online blijft Birdybear de komende maanden natuurlijk verslag doen rondom de vorderingen in Font del Llop.

Wanneer de bouwactiviteiten worden afgerond is vooralsnog een vraagteken. Birdybear reist vast en zeker voor oplevering nog een keer richting de golfvallei. Omdat vinger aan de pols, kort op de bal spelen en face-to-face contact nu eenmaal beter werkt dan e-mail verkeer dat slechts beperkt inzicht geeft. Bovendien is onze nieuwe Dacia, in Spaanse sinaasappeltint, ondertussen gearriveerd bij de dealer in Novelda en die halen we dus op bij een volgend bezoek. Met de behulpzame Dacia dealer hebben we reeds de afspraak kunnen maken dat zij ons, hoe luxueus, bij het volgende bezoek zullen ophalen op het vliegveld van Alicante-Elche. Dat scheelt gedoe met een huurauto en twee auto’s ter plaatse is ook niet bepaald handig :).

Voor nieuwe beelden ben je aangewezen op de volgende edities van BirdybearOnTour. Maar hieronder kun je doorklikken naar de 120 pagina’s van “Driemaal scheepsrecht”. Cookies accepteren en kiezen voor ‘volledig scherm’. Veel kijkplezier alvast terwijl Birdybear uitkijkt naar het moment dat opnieuw ongeveer 2,5 kilo beeldmateriaal op de deurmat ploft.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.