BirdybearOnTour

Uit de steigers…

Kerst 2022 is vrijwel gearriveerd. Een bewogen jaar is bijna ten einde. Een jaar waarin onze sleutelbossen doorlopend een ander volume aannamen. Birdy’s sleutelbossen groeiden met de sleutels van de nieuwe Dacia in Spanje, de containerbergingen in Lemmer en met de sleutels van ons tijdelijk onderkomen in Oudemirdum. Aansluitend leverden we de sleutels in van onze zo geliefde stek in Elahuizen om kort daarna eindelijk de Spaanse sleutels voor ons appartementje in de golfvallei van Font de Llop in ontvangst te kunnen nemen. Veel later dan aanvankelijk gedacht en gepland maar uiteindelijk ook weer veel eerder dan ooit gedroomd.

Of Birdybear al ‘uitgesleuteld’ is? Nee, dat laat nog even op zich wachten. Met 2023 voor de deur, en dan zijn sleutels soms best handig, kijkt Birdybear alweer vooruit naar een volgend sleutelmoment. Inmiddels is het appartementen complex aan de noordwestelijke buitenrand van Sneek uit de steigers, ligt de bouw nog steeds op schema en wordt er hard gewerkt om binnen de planning, voorjaar 2023, te kunnen opleveren. Met toestemming van de opzichter die het tempo er met zijn club goed in weet te houden heeft Birdybear al een aantal keren de ruwbouw, ook binnen, bezocht en weer het nodige HotShot materiaal geschoten. Op de meest heldere dagen zouden Harlingen en Leeuwarden aan de horizon zichtbaar moeten zijn aldus diezelfde opzichter. Nog even te gaan maar de voltooiing nadert richting het moment dat Birdybear dat ‘verre uitzicht’ zelf digitaal kan vastleggen.

Niet alle puzzelstukjes in het leven laten zich even nauwkeurig plannen en plaatsen en daarom heet het ook ‘puzzelen’, anders had het waarschijnlijk ‘neerleggen’ geheten :). Puzzelen is soms net ontdekken. Waar past het wel, waar niet, wat zijn de alternatieven en waar openbaren zich oplossingen, nieuwe inzichten en zienswijzen. Soms is dat stressvol, soms onaangenaam, dan weer spannend of juist verrassend en brengt het nieuwe energie. Soms een teleurstelling maar net zo snel weer een aangename beloning. Saai is het in ieder geval niet en tegelijkertijd een paar balletjes meer in de lucht houden past wel bij Birdybear. Ook richting 2023 houdt Birdybear nog wat balletjes in de lucht. Dit jaar zijn dat niet de kerstballen, die overwinteren immers in de opslag in Lemmer. Samen met onze andere goederen die ‘binnenkort’ richting Sneek verhuizen zodat ook daar een huis een nieuw thuis gaat worden.

Birdybear gaat dus met mooie vooruitzichten en goede energie richting 2023.

En uiteraard wensen wij dat jullie allen ook toe.

Geniet van de feestdagen, stay safe en leef.

Ook aan de andere zijde van deze jaarwisseling doet Birdybear weer regelmatig online verslag.

Zowel ‘van onder de Spaanse zon’ als ‘vanaf een Sneeker balkon’.

Tot slot, om met een klassieker deze laatste post van 2022 te besluiten: Have fun…!Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Uit de steigers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.