BirdybearOnTour

Beetje beter…

Het gaat Birdybear wat beter af vandaag. Warme broodjes bij het ontbijt, eitje erbij. Korte wandeling, even de benen strekken, lunch in het golfclub house, wat extra alcohol voor de souplesse en dan de baan in. De caddy master weet dat dat we een twilight greenfee hebben voldaan maar laat ons al vroeg vertrekken. Het is niet druk, ruimte zat en Birdybear speelt een acceptabelere ronde dan gisteren. Op de eerste negen rustige condities en volop ‘sol’ op bol. Op de tweede negen ook nog volop ‘sol’ op de bol maar aantrekkende wind en dus nog uitdagender golf.

Na drie uur en een kwartier, erg vlot volgens de caddy master, parkeren we de buggy bij het clubhouse en genieten op het terras van een welverdiende versnapering. De bar sluit vroeg en dat is voor Birdybear het sein om het complex te verlaten :).

We poetsen de voorruit insecten vrij, trekken de levellers weer in en koersen naar het 15 kilometer verderop in de bergen gelegen Alhaurin. Alles dicht maar de bar is nog open en we maken een prima connectie met de uitbater. Overnachten op de parking geen probleem, we zijn meer dan welkom. Morgen de baan in en voor nu is de uitbater blij met onze consumpties. En als we melden dat we morgen komen lunchen stijgt het enthousiasme nog meer.

Al met al: iedereen blij. En opnieuw een gaaf stekje voor Birdybear. Morgen dus wederom berg op en berg af en nieuwe kansen om te werken aan onze golfing skills. See you later!Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.