BirdybearOnTour

Snelle post…

Kort door de bocht: Birdybear verplaatst zich ca. 500 kilometer zuidelijker. Reden: aantrekkelijk golfpackage voor zeven dagen. De reis naar Andalucia verloopt voorspoedig en vroeg in de middag zijn we op locatie. Beetje pech, dat wel. Twee van de drie 18 holes courses blijken dicht. 1 grote renovatie door noodweer enkele weken geleden en 1 course wegens groot onderhoud. Birdybear besluit om hier twee dagen te spelen op de Americas course in het La Cala Golfresort nabij la Cala de Mijas.

Na de lunch speelt Birdybear een late twilight ronde. Gelukkig met buggy want de hoogte verschillen zijn enorm en de cours is not ‘walkable’. Fijne ronde maar ons spel vraagt ook onderhoud.

Met toestemming van de caddy master en na overleg met de security krijgen we toestemming om ‘on site’ te overnachten. Lekker relaxed genieten we na de onze late ronde nog een uur van de ondergaande zon met super views over het bergachtig gebied rond om ons heen.

Dan koelt het af, gaan de luie seats het ruim in en verkassen we naar binnen. Tijd voor BirdybearOnTour, een snelle HotShot van het uitzicht en een lekkere snack.

Opnieuw een prima vakantiedag. Op naar meer. Morgen onze volgende ronde wederom in de namiddag. De temperatuur stijgt, laten we hopen dat de scores dalen.

Bye, poot van Birdybear,

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.