BirdybearOnTour

Brand New Birdymobiel…

”Fer Grau Metallic” is net niet olifant grijs maar wel de kleur van onze nieuwe Birdymobiel. Deze keer niet gehuurd maar afgebouwd naar onze wensen. Zo’n 8 maanden gelezen bezocht Birdybear de Caravan Salon in Düsseldorf en hebben we vanuit het overweldigende aanbod een keus gemaakt voor onze nieuwe Birdymobiel. Thuis volgde nog het wikken en wegen over de exacte specs. En met onze uitgebreide wensenlijst zijn we medio september 2017 op de dealer(s) afgestapt. De door ons gewenste levertijd, voorjaar 2018, bleek nog een kleine uitdaging en zekerheidshalve hebben we in de koopovereenkomst de beschikbaarheid van een huur camper laten opnemen.

We waren dan ook blij verrast dat we reeds op vrijdag 16 maart jl. de sleutels in ontvangst konden nemen. Ruim op tijd voor ons eerstvolgende BirdybearOnTour avontuur en nog wat resterende werkzaamheden en aanpassingen. Ondertussen is ook het camper alarm geïnstalleerd. Geen voorziening tegen opdringerige olifanten maar wel een voorzorg tegen grijpgrage handjes.

Nog even en dan is Birdybear klaar voor vertrek. Zoals nu voorzien kort voor Koningsdag richting de Zuid-Franse Côte d’Azur maar dan wel via Orelle gelegen in de Savoie. De sneeuw viel dit jaar massief in Les Trois Vallees en Birdybear hoopt daar nog van te profiteren. De golftassen staan klaar om mee te reizen, de wandelschoenen zijn gelucht, de geheugenkaarten van de camera’s hebben weer volop capaciteit en de snowboards liggen inmiddels al onder het camper bed.

Straks, vast en zeker, zo af en toe, weer een BirdybearOnTour update vanuit ergens in Europa. En uiteraard weet Birdybear het nog steeds te waarderen als je online meereist.

Tot later! En dan vertellen we je natuurlijk ook meer over onze Brand New Birdymobiel!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.