BirdybearOnTour

Drie dagen topgolf…

Na Mas Bes rijden we in mum van tijd naar PGA Catalunya de nummer 1 golfbestemming in Spanje. We melden ons al vroeg bij het golfhotel waar we twee nachten zullen verblijven. Met de stralende zon op de berenkop maken we op dag1 dankbaar gebruik van de prima trainingsfaciliteiten. Zo gaan we morgenochtend goed voorbereid de Stadiumcourse te lijf.

En aangezien de lunch achterwege blijft is een vroeg diner bij de Italiaan in het hotel een logisch gevolg. Prima eerste dag op PGA Catalunya, dat smaakt beslist naar meer!

Dag 2 staat een ‘Early bird’ ronde in de boeken. Als we ons melden bij de receptie blijkt de nota al voldaan door het vastgoedmanagement waarmee we vanmiddag een afspraak hebben. Dat maakt de zware maar absoluut mooie ronde van deze ochtend extra aangenaam. De baan is adembenemend maar tegelijkertijd een enorme challenge. Gelukkig bijten ook de europese toppers hier regelmatig de tanden op stuk hetgeen onze redelijke scores wat dragelijker maakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de middag staat onze vastgoedtour op het programma. We zien uitmuntende appartementen waar we ooit graag zouden wonen. Lekker onder de Spaanse zon, rondom op en top golf, dicht bij het vliegveld, twee grote steden nabij en op een halfuurtje van de kust. Allez, nog even verder dromen, sparen en het werkzame leven in Nederland afsluiten. En tegen die tijd nog maar eens kijken of een dergelijk project haalbare kaart blijkt.

Dag 3 begint opnieuw heel vroeg en bovendien heel koud, maar de stoere Birdybear staat wel in shorts te rillen op de eerste tee. Gelukkig is het spel hartverwarmend op de iets minder moeilijke Tourcourse en komen we op het niveau van onze handicap uit de baan vandaan.

 

 

Fris gedouched verlaten we het clubhuis en zetten koers naar Vinya els Vilars in Arbeca, alwaar de lokale wijnproducent ook gratis camperplekken ter beschikking stelt. Bloggen en foto’s uploaden schiet er bij in omdat we de avond doorbrengen in gezelschap van de internationale mede camperaars. Engelsen, Australiërs, Kiwi’s uit Nieuw Zeeland en wat minder internationaal georiënteerde Franszosen vormen de drinkebroers van deze avond. Gelukkig voelt eenieder bijtijds de behoefte aan de welverdiende nachtrust en ligt Birdybear netjes op tijd op een oor. En dat komt goed uit want morgen trekken we verder naar het Monasterio de Piedra. Tot morgen wellicht?

 

 

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Drie dagen topgolf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.