BirdybearOnTour

Het komt dichterbij…

Het komt dichterbij… met de nieuwste cameralens van Birdybear. En het komt dichterbij als het gaat om de datum van vertrek: minder dan 12 dagen voordat we, vanaf het waarschijnlijk zichtbaar zwaar beveiligde Schiphol, het luchtruim zullen kiezen.

SigmaIn de bagage zit straks ook een nieuwe metgezel op fotografisch vlak. Sinds gisterenmiddag is Birdybear de trotse eigenaar van de gewichtige (bijna 3 kilo) Sigma 150-600 f/5.0-6.3 DG OS HSM I Sports Canon. Voor de freaks: de Sigma YouTube over deze lens.

Een flinke lens heeft een flinke verpakking, te groot voor menige draagtas en dus heeft Sigma er maar een draagbare kartonnen doos van gemaakt. Het fotografisch beeld komt straks dichterbij, net als onze datum van vertrek. Fun²: het kan niet op!

150600mmSslider6Gelukkig heeft Birdybear vandaag nog net even wat tijd om vertrouwd te raken met de nieuwe aanwinst. Het zou toch jammer zijn als we straks alleen maar wazige ‘Big Five’ HotShots in het Birdybear blog kunnen opnemen. Het miezerige weer van vanochtend verdwijnt nu langzaam maar zeker en het grijs aan de horizon maakt plaats voor het eerste blauw. Tijd om het blog te sluiten en buiten te gaan testen. Tot snel op birdybear.nl

 

Voel je vrij om te delen!

2 gedachtes aan “Het komt dichterbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.