BirdybearOnTour

Birdie voor Birdybear…

Eindelijk dan ons rondje golf. De meteo geeft droog weer voor de ochtend en kans op regen in de namiddag. We staan in de agenda voor 09:50 uur en arriveren wat vroeger, spelen even kort in en kunnen eerder van start.

Tot halverwege onze 18 holes ronde hebben we rustig weer en een redelijke temperatuur. Ondanks onze zeer lange afwezigheid op de golfbaan spelen we een acceptabele ronde op de uitdagende baan. Midden in de natuur, geen grote wegen nabij, heerlijk rustig. Slechts af en toe in de verte een klein beetje geluid van de vliegtuigen die Alicante airport naderen voor de landing. En op sommige holes is waarneembaar dat er aan de rand van de baan wat bouwactiviteiten plaatsvinden. Verder is het hier een en al natuur en fluiten de vele vogels ieder hun eigen lied.

Na zo’n negen holes trekt de wind flink aan en hangt de weeromslag in de lucht. Gelukkig blijft het droog maar met de aantrekkende wind heeft Birdybear er een tegenstander van formaat bij. Uiteindelijk komen we na drie-en-een-half uur met aanvaardbare scores op de kaart uit de baan. Niet slecht op een baan die we nog niet kennen. We spelen hier vast nog wel een vervolg rondje waarbij de holes wat vertrouwder zullen aanvoelen en we in staat zijn om betere strategische keuze’s te maken. Of dat dan ook gaat helpen om beter te scoren blijft vooralsnog een vraagteken. Vandaag speelden we af en toe een par en zette Birdybear en passent ook nog een Birdie op de kaart en dat voelt altijd lekker.

Na onze golfronde zakken we af naar Elche. We zien bij aankomst op de parking dat de weerman online aftelt tot aan het moment dat de regen zal neerdalen. Precies op tijd nemen we, pal tegenover de basiliek, plaats voor de lunch. Op het overkapte terras genieten we van de lunch terwijl de regen het stof van de afgelopen dagen van de straten spoelt. Ook nu telt de weerman af en voorspelt hij het aantal resterende minuten regen, iets minder accuraat dan bij de start van de bui.

Zonder regen op de bol arriveren we op de parking. En op de terugreis naar onze camperstek bij Jeffrey slaan we weer wat boodschappen in. Vanavond leven we binnen, buiten is het bewolkt en koel. Tijd voor het blog, een bak koffie en lui onderuit op de camperstoel.

En wat de dag van morgen ons brengt? Stijgende temperaturen aldus de Meteo en verder zien we het wel. Dat laten we onze trouwe volgers dan een dezer dagen wel weten. Dank trouwens voor de leuke comments, altijd welkom!

Fijne maandagavond, geniet ervan.

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Birdie voor Birdybear…

  1. Mary

    flexibel zijn is een kunst…..

    ook wij hebben, na 3 dagen in de⛺, een hotel opgezocht, de weergoden voorspellen niet zoveel goeds voor morgen☔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.