BirdybearOnTour

Camping@home…

Gisteren, zaterdag 22 juni 2024, gaf de Birdybear afteltimer het al aan: nog 3 weken te gaan tot aan ons definitieve vertrek. Het magische rijtje twee-en: 22 dagen, 22 uur, 22 minuten en 22 seconden. En hier thuis wordt het steeds meer camping@home. We zitten op de tuinstoelen van weleer, de zithoek is immers verkocht en de archiefkasten en opbergstellingen krijgen een nuttig vervolg bij een buurman die binnenkort ook een nieuw stekje betrekt. De lamp boven de eettafel is gedemonteerd en verkocht, het is nu immers licht genoeg zo rond de langste dag. Onze voormalige muurdecoratie bleek meer dan welkom bij de nieuwe kringloopwinkel en zal vanaf daar vast en zeker verse wanden vinden. Zo af en toe nog wat marktplaats transacties: dat ruimt lekker op. Twee stevige verhuisdozen met daarop een mdf plaat: ons tijdelijke tv meubel. En verder staan er nog wat zaken klaar voor transport richting vrienden en bekenden.

Gelukkig is de toekomstige huurder bereid nog wat zaken over te nemen. Zo blijft o.a. de eethoek hier op ‘de camping@vijf-hoog’. En mogen er ook nog wat goederen kosteloos achterblijven. Dat scheelt Birdybear weer afbreken, afvoeren, draagt het bij aan minder afvalstromen en het geeft de volgende bewoner alvast een vliegende start. Appartement ready to move in zo gezegd.

Ondertussen komt Birdybear steeds meer in de modus ‘voor de laatste keer’ en dat is best een bijzondere gewaarwording. Komende week de laatste dagen bij de werkgever voor Ingeborg. De laatste rit naar de sportschool en samen met Frans altijd fit door fitness gevolgd door een rondje tafeltennis gedurende 30 jaar. De laatste potjes tennis: als training en in competitieverband. Steeds vaker ‘voor de laatste keer’. Vertrouwde routines komen tot een eind. Dat is slikken maar tegelijker tijd kijken we er met mooie herinneringen op terug. Straks gaan we op pad richting nieuwe uitdagingen, maken we vast en zeker weer nieuwe herinneringen en wie weet welke ‘routines’ ons toekomstig leven zullen vullen. En dat is tegelijkertijd het mooie van de stap die we zetten. Een ontdekkingsreis, een nieuwe fase, een volgende stap in ons leven. Verfrissend, verrassend, uitdagend, avontuurlijk en met vast en zeker regelmatig ‘zon op de bol’. Een mooi vooruitzicht, de live afteltimer telt nu snel af.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.