BirdybearOnTour

De dag van helemaal niets…

Soms is er ineens zo´n dag. De dag van ´helemaal niets´. Geen afspraken in de agenda en dus tijd voor alles. Tijd genoeg om ongemerkt de gedachten op te maken. Goed glas erbij, relaxed muziekje op de achtergrond, benen op de stoel en een aangenaam zonnetje aan de blauwe hemel. Vanuit de reclame ook wel bekend als ´´het Zwitserleven Gevoel´´. Een begrip dat het zelfs schopte tot de Dikke Van Dale.

En wat doe je met zo´n dag? Aanvankelijk vrij weinig maar soms is het veel meer dan dat het lijkt. Die bewuste dag, de dag van ‘helemaal niets’ werd een dag van ‘waarom uitstellen wat we ook nu kunnen beslissen’. Een dag voor ons persoonlijke geschiedenis boekje. Een dag belangrijk genoeg om aan het digitale papier toe te vertrouwen. Een dag die ooit zou komen als resultaat van eerder ingezette acties. De dag waarop…

Er zijn van die dagen waarop alles samenkomt. De dag van het onvergetelijke moment. Voor Birdybear was het vandaag zo’n dag. De dag die begon als de dag van ‘helemaal niets’ en die transformeerde tot de dag van ‘wow, gaaf besluit, goed gevoel, stoere beslissing, proost’! Acht woorden die goed weergeven waarom het vandaag zo’n dag werd.

Ons besluit staat vast. Maar omdat flexibiliteit ook een kracht is hebben we de datum met potlood in de agenda geplaatst: maandag 15 juli 2024. De dag waarop Birdybear in Nederland straks als uitgeschreven staat genoteerd en niet omdat Birdybear gestopt zou zijn met het schrijven van de blogs voor BirdybearOnTour, zeker niet. Uitgeschreven bij de gemeente Sneek en definitief onderweg naar Monforte del Cid.

Concreet nog goed een half jaar te gaan voor de resterende voorbereidingen en om al hetgeen we graag correct achterlaten af te ronden. Nu er met potlood een datum in de agenda staat is er veel werk aan de winkel om een definitief vertrek ook daadwerkelijk mogelijk te maken. Tijd om kladjes om te gaan zetten naar definitieve aanvragen, opzeggingen, uitschrijvingen, inschrijvingen en aanmeldingen. And last but not least: nieuwe bestemmingen vinden voor toekomstig overtollige huisraad in goede en soms zelfs nieuwstaat conditie. Marktplaats, Whoppah, netwerk, opkoper en inkoper. Straks goed timen en een dosis geluk.

Zo werd de dag van ‘helemaal niets’ uiteindelijk de dag van ‘heel veel’. Nog een half jaar om goed gas te geven. Birdybear is er vast en zeker op tijd klaar voor, klaar voor een nieuw avontuur! Om met een toepasselijke uitspraak van een heer van stand te eindigen:

PS. Onze dag van ‘helemaal niets’ ligt al weer even achter ons. Belangrijke beslissingen gaan gepaard met zorgvuldige communicatie. En die communicatie vraagt meer dan ‘even een berichtje online’. Dat doet Birdybear het liefst persoonlijk, face-to-face. Natuurlijk mag ‘de dag van helemaal niets…’ niet ontbreken op Birdybear.nl. Daarom vandaag pas live, en vol in de spotlights!

Voel je vrij om te delen!

4 gedachtes aan “De dag van helemaal niets…

 1. Mary

  Jeetje, en dan is het opeens zover voor jullie.
  Wat ooit nog verder weg was is nu dus dichterbij gekomen.
  Veel succes met de komende regelactiviteiten.

  Op naar 2024!

 2. Monique

  Er zullen vast nog wel meer dagen van ‘helemaal niets’ gaan komen.
  Hoewel…jullie kennende wordt er wel een leuke fietstocht o.i.d bedacht (“nee hoor, hij is echt niet zo lang :-P” )
  Mooi besluit! Doen jullie goed!
  Enne….voor de familiedag kunnen we natuurlijk ook bij jullie straks afspreken 🙂

 3. J.G. Hiddinga

  Jan & Marianne ,

  Gelukkig hebben we eerst nog 25 februari en komen wij daarna ook een beetje die kant op .
  Laat 24 GELUKKIG worden !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.