BirdybearOnTour

Gekraakt…

Gelukkig niet Birdy’s nieuwe stek in de golfvallei maar Birdybear zelf moest deze week helaas wel 3 keer naar de chiropractor. Inmiddels lichte verbetering maar het is nog steeds een pijnlijk verhaal en de beweeglijkheid is nog ver te zoeken. De volgende afspraak in Nederland staat alvast geagendeerd. Als het lichaam niet meewerkt is het vakantiegevoel ver te zoeken en laat dat nu juist datgene zijn waarnaar we zo naar hadden uitgekeken. Zeker nu we de aannemer minder over de vloer hadden dan tijdens voorgaande verblijven in de golfvallei.


Het zet ons weer eens met beide benen op de grond en leert dat het niet altijd voorspoed kan zijn. Voorzover het ging liepen we vaker dan tevoren onze rondjes langs het vastgoed in aanbouw nu we om andere redenen dan tijdens eerdere bezoeken opnieuw aan huis en directe omgeving zijn gekluisterd. Meer thuis zonder ‘externen’ over de vloer draagt overigens wel bij aan het besef dat deze stek past als een fijne jas. Precies op maat, van alle gemakken voorzien. Een huis klaar om ons toekomstig permanent te huisvesten.


Meer heeft de beer niet nodig of toch? Ja, straks in februari komt er nog wat aanvullende zonwering voor de dagen dat de welkome zon het al te bont maakt. Laatste puntjes op de i? Mhmm, toch nog wat wensen voor de verdere toekomst. Wat groen op het royale dakterras zou niet misstaan, nog wat decoratie aan de wanden en de berging vraagt nog wat betere organisatie voor het moment dat Birdybear de bikes uit Nederland ook nog eenvoudig wil stallen. Al met al geen al te grote ingrepen meer zodra straks de zonwering hangt.


En last but not least de bouwactiviteiten direct rondom ons complex. Gelukkig vorderen die en de nieuwe aannemer welke werkt aan het naastliggende appartement complex lijkt goed op schema te liggen. Eind 2024 afgerond? Wellicht zelfs nog iets eerder… En de huizen aan de straat voor ons lopen mee in datzelfde ritme. Uit ervaring weten dat een jaar gemiddeld voorbij vliegt en dat is mooi in de wetenschap dat de bouwers dan verder verwijderd zullen zijn en we wat minder zullen stofhappen. Het natuurlijke fenomeen van veel sahara stof en zand in de lucht is hier deel van het dagelijks leven. Maar ach, toekomstig is er vast en zeker voldoende tijd om wat vaker spuit en doek over balkon en dakterras te halen en aan carwashes is in Spanje zeker geen gebrek. Daar staat tegenover dat het hier vandaag met opnieuw 20 graden, waterig zonnetje en een aantrekkende wind nog aangenaam toeven is, zeker als we de beelden zien van de schaatsfanaten die het Friese ijs op sterkte testen.


Even geduld graag. Birdybear gaat weer Noordwaarts, morgenochtend reeds. Op tijd terug voor een mogelijke Elfstedentocht :)! We wonen nu immers in Sneek dus de doorkomst aldaar mag de beer niet missen.


Tot spoedig. Face-to-face, online of op de ijsvloer in Sneek? Op naar 2024, vol nieuwe avonturen.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.