BirdybearOnTour

Dubbele ijzers, niet genoeg…

Ruim een half jaar geleden boekten we de ferry overtochten van en naar Ierland. Omdat we er verre van zeker van waren dat we in 2021 onze tour Down Under, aanvankelijk gepland voor 2020, wel zouden kunnen ondernemen. Dubbele ijzers in het vuur leek ons wel zo handig.

Ondertussen hebben we de reserveringen voor Down Under al weer enkele maanden terug doorgezet naar 2022. En heeft Birdybear de tickets van en naar Ierland helaas ook gecancelled. Ierland zit nu nog op slot en ook het risico dat straks een retour ferry uit de vaart wordt genomen is te groot.

Drie weken voor ‘vertrek’ dus concreet nog geen bestemming. Niet bepaald des Birdybear’s. Met hagel, sneeuw en storm rond de paasdagen in aantocht kijkt Birdybear er toch wel naar uit om nieuwe avonturen te ondernemen. Maar of Birdybear over circa 19 dagen met de Birdymobiel op pad zal zijn en waarheen is momenteel een groter vraagteken dan de afgelopen lange reeks van jaren. Ook vorig jaar was het kantje boord maar arriveerden we met een slimme en snelle move nog net op tijd in Noorwegen.

Birdybear blijft puzzelen, wikken en wegen op zoek naar nieuwe avonturen. En mochten we een gaatje in het corona wolkendek kunnen vinden dan gaan we dat vast en zeker benutten.

Aan ideeën geen gebrek. Nu de mogelijkheden nog. Hoewel nog niet vers gedouched staat onze Birdymobiel volgetankt, voorzien van verse olie en APK goedgekeurd startklaar op de oprit. Boodschappen, garderobe, fotoapparatuur, Birdycam, bikes, golftas en een verse douche… Kwestie van uurtjes voordat we last minute met een stralende Birdymobiel onze stek @home weer tijdelijk achter ons kunnen laten.

To be continued? Let’s hope so. Wie weet straks toch nog een hele verrassende wending en vinden we ergens een groene zone. Of desnoods een oranje met bijvoorbeeld een actuele PCR reistest in de achterzak. We weten uit ervaring dat reizen met de Birdymobiel corona-proof kan. Als het kan en maar enigszins mag gaan we ervoor!

Voor dit moment een hartelijke groet en een verse corona vrije poot van Birdybear,

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.