BirdybearOnTour

Even stilstaan…

Birdybear plaatste het vorige bericht op 21 juli 2014, inmiddels al weer een half jaar terug. De countdown timer stond op dat moment op 255 dagen, vandaag zijn er nog 66 dagen te gaan tot aan het moment van vertrek richting “Aotearoa” – Land Of The Long White Cloud.

Niet alle lezers van het Birdybear blog zal het zijn opgevallen dat voor ons de countdown timer ondertussen figuurlijk even stil stond. Op mijn meest memorable verjaardag ooit, 5 november 2014, waren er die laatste bewuste momenten in het leven van mijn vader, Wim Mijzen, alvorens hij op 6 november zou overlijden. En “even stilstaan…” bij dat moment verdient een speciale plaats binnen het Birdybear blog. Onderstaande passage was onderdeel van de teksten tijdens de crematieplechtigheid op 12 november 2014.

De allergrootste en meest trouwe fan van onze reisblogs zal onze volgende avonturen niet meer online volgen.  En bij thuiskomst genieten we niet meer samen van het delen van onze ervaringen, bijzondere indrukken en memorabele momenten. Juist die enorme betrokkenheid was een extra stimulans om dagelijks in de pen te klimmen om pa en uiteraard al die andere trouwe volgers zo actueel als mogelijk te laten delen in onze ontdekkingsreizen en het plezier dat we daaraan beleven.

Daarnaast ontbreekt straks zijn bijna aandoenlijke ongeduld om de resultaten van de fotoboeken te kunnen aanschouwen.  Als wij op reis waren reisde pa op afstand altijd met ons mee en snuffelde ondertussen op het internet naar alles wat hij verder kon vinden over de gebieden waar wij ons op dat moment bevonden. Best opmerkelijk in de wetenschap dat hij pas de laatste jaren over een pc beschikte en daar toch al snel behoorlijk mee uit de voeten kon. Dat we dat enthousiasme van pa niet meer zullen beleven is een van de dingen die we zeker gaan missen.

Pa

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.