BirdybearOnTour

Min twee…

Inmiddels is het weer licht en zien we waar we zijn. Binnendoor is het slechts een kwartiertje naar de golfcourse waar we later vanochtend onze ronde zullen spelen. Min twee is helaas niet de score onder par die we vandaag zullen bereiken. Min twee slaat ook niet op de twee dagen die nog te gaan zijn tot het einde van dit Birdybear avontuur. Min twee staat voor de temperatuur die we uitlezen als we bijtijds in de ochtend onderweg zijn naar de golf-course.

Best koud voor een beer die nog niet in winterslaap is en gewend is aan aanmerkelijk hogere temperaturen.

Birdybear speelt een lekker rondje golf op de mooie baan bij het kasteel van Cely. Geen topscores maar door de wat latere starttijd voorkomen we dat we de ronde met ijsmuts en winterhandschoenen moeten beginnen. Gelukkig wint de zon aan kracht en wordt het gedurende onze ronde aangenamer. Het extra laagje isolatie kan al snel uit en dat speelt toch comfortabeler.

Direct na onze ronde gaat de golfbagage voor de laatste keer terug in het camperruim en zet de Birdymobiel koers naar de overnachtingsstek ten noordoosten van Parijs. Aldaar kiezen we voor de optie: met stroom. Mocht het vannacht of morgenvroeg weer op diepvriesnivo zijn dan zetten we toch gewoon de airco… pardon de heater even aan. In de Birdymobiel kan dat op stroom via de airco unit of op gas via de heetwaterboiler en de daarop aangesloten hetelucht verwarming.

En helaas is dit bijna de laatste episode van deze BirdybearOnTour. Zoals gebruikelijk na thuiskomst volgt er nog een afsluitend blog. Je hoeft ons dus nog niet te missen en zoals al eerder gememoreerd zitten er nieuwe avonturen in het vat. Tot binnenkort bij de laatste aflevering vanuit Les Pays Bas of liever op z’n Spaans vanuit Holanda. See you soon!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.