BirdybearOnTour

Na bijna zeven maanden afwezigheid…

Tijdens het voorlaatste avontuur van Birdybear, in oktober 2018, crashte Birdybear.nl en waren we gedwongen om BirdybearOnTour tijdelijk via myhotshots.nl te publiceren. Gelukkig bleken onze stories onaangetast en hebben we ondertussen alle informatie weer teruggeplaatst op Birdybear.nl

Hoogste tijd om alle Birdybear volgers bij te praten over de avonturen van 2019, met als thema: “De Noordelijke Trilogie”.  Mooi verdeeld over het jaar 2019 reist Birdybear 3 keer noordwaarts.

Birdybear trapte eind januari 2019 af met een lang weekend IJsland. Over dit te gekke avontuur(tje) volgt op een later moment nog een kort verslag, uiteraard voorzien van wat smaakmakend beeldmateriaal.

Ondertussen staan we aan de vooravond van de volgende grote reis met de Birdymobiel. Maximaal noordwaarts en letterlijk tot aan het moment dat onze wegen over land hoog boven zee eindigen: NOORDKAAP! Eind deze maand is het zover en na alle voorbereidingen gedurende het afgelopen half jaar staan we te popelen om te vertrekken. Op jacht naar de midzomernachtzon die tijdens onze reis, zodra we de poolcirkel passeren, 24 uur per dag boven de horizon aanwezig zal zijn. En dat past prima: lange dagen voor een lange reis. Vast en zeker opnieuw een bijzonder gaaf avontuur.

En dat alles in de wetenschap dat we medio oktober 2019 opnieuw naar Noorwegen zullen afreizen. Voor een trip met een totaal ander noordelijk perspectief. Korte dagen en lange nachten. Maar dan wel avonden en nachten met kans op het noorderlicht. En een perspectief waarbij we het Noorse continent vooral vanaf het water zullen aanschouwen. Dan varen we, ijs en weder dienende, vanaf Zuid Noorwegen om de Noordkaap tot bijna aan de Russische grens.

Al met al meer dan voldoende kost om straks, tijdens onze reis richting de Noordkaap, regelmatig in de digitale pen te klimmen. Uiteraard voorzien van de nodige BirdybearHotShots. En in hoeverre we straks boven de poolcirkel kunnen beschikken over de juiste internet connecties is opnieuw een vraagteken. Zo frequent als mogelijk plaatst Birdybear updates online. Voor zover dat je dat nog niet hebt gedaan: abonneer je op BirdybearOnTour en mis geen enkele post. Fijn dat we je als virtuele medereiziger aan boord mogen verwelkomen. Have a nice trip!

Tot binnenkort, voorafgaand aan- of onderweg tijdens ons nieuwe avontuur. Groet en poot van Birdybear. 

Voel je vrij om te delen!

2 gedachtes aan “Na bijna zeven maanden afwezigheid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.