BirdybearOnTour

Over 36 en 360…

Wow, 24:00 uur ‘s nachts. Dan stopt de zon met dalen, staat pal Noord en nog ruim boven de horizon, en begint dan gewoon opnieuw te klimmen. Iedereen op de camperstek is nog buiten en geniet maximaal. Zo mooi helder, gedurende de hele dag, is hier klaarblijkelijk ook geen dagelijkse kost. We spelen heel wat af met de instellingen van de camera’s. En met extra donkere filters voor de lens simuleren we donkere opnames met zee, strand, rotsen en zon als hoofdrolspelers. De lange sluitertijden maken de golvende zee tot een zijdezacht geheel. Ook zelf zijn we benieuwd hoe onze HotShots straks in het fotoboek over de Noordelijke Trilogie tot hun recht komen.

Lang slapen hoeft hier niet, zeker op de dagen dat de zon overvloedig aanwezig is. Als Birdybear ontwaakt staat de zon alweer hoog aan de hemel. Vast en zeker prima golfweer, al is de bries vanuit zee aan de koele kant. Bij het vijf minuten verderop gelegen Hov Gard vinden we onze volgende overnachtingstek, op slechts 700 meter van de Lofoten Golf Links.

Vandaag speelt Birdybear twee rondes van achttien holes. Nummer een start om elf uur en nummer twee rond de klok van acht uur in de avond. Zodat we tijdens ronde twee de slothole rond middernacht kunnen spelen. Onderstaande afbeelding maakte Birdybear kort voor middernacht richting de 18e hole… Totaal dus 36 holes op de dag dat de zon boven ons een zichtbaar rondje van 360 graden draait. Een bijzondere combi en een onvergetelijke ervaring.

Waar we morgen belanden hebben we nu nog niet helder. En of dat onder net zulke fijne condities is als vandaag is nu nog een vraagteken. Dus dat kom je vast en zeker te weten in een volgende post. See you!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.