BirdybearOnTour

The final post…

Beslist niet om de hoek maar laat dat nooit de reden zijn om niet te gaan! Bezoek NZ ook al is het maar eens in je leven. Stel niet uit tot ‘ooit’ als je ‘morgen’ kunt gaan. Overtuigd een ‘must do if possible’ bestemming. Hier krijg je vast geen spijt van.

Birdybear heeft  weer een absoluut gaaf avontuur achter de rug op een meer dan fantastische bestemming.  In vier weken tijd de ‘hele wereld op twee eilanden’

* Wat maakt NZ voor ons zo leuk? Alles!

* Was er iets dat niet leuk was? Eigenlijk niet of het moet zijn dat het ons niet lukte om op White    Island aan land te gaan en dat Wally de Walvis zich niet zien bij Kaikoura.

* Hoogtepunten? zie de BirdybearOnTour posts, maar te veel om hier te resumeren.

* Per camper? Absoluut!

* Hoe lang? Vier weken of meer.

* Tips? Goed voorbereiden want er valt veel meer te zien en te doen dan in je reis past. En zo maak je optimaal gebruik van een reis naar een van de verst denkbare bestemmingen.

Tot slot? Waarom hebben we zo’n vijftig jaar gewacht om naar NZ te reizen 🙂

 

Dank voor alle aandacht en leuk dat jullie mee op reis gingen. Birdybear hoopt nog lang te reizen, te ontdekken en te avonturieren. Onze voorbereidingen voor een volgend avontuur zijn gestart. Stay tuned en reis opnieuw mee. Wel nog even geduld…

En mocht je ooit naar NZ gaan, please let us know! We delen graag nog veel meer met je.

 

cropped-Header3-BirdybearOnTour.jpg

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.