BirdybearOnTour

Topnotering…

Birdybear schreef al meer dan eens: ”Onder de Spaanse zon”. En vaak komt dat uit maar er zijn ook van die momenten dat de koperen ploert zich geheel niet laat zien en dat Anzar of Zeus zich laten gelden.

BirdybearOnTour bevat sinds kort een nieuwe ‘weer widget’ in de rechter zijbalk naast de blogs. Onderaan kun je daar altijd de actuele 7 daagse verwachting vinden voor Monforte del Cid, de gemeente waaronder onze Font del Llop golfvallei valt. En op die weerwidget zien we voor onze naderende trip vooral storm, regen en een opvallende afwezigheid voor de zon.

Gelukkig is dat incidenteel voor deze regio. Zo verscheen er zeer recent, op 12 maart jl., een artikel online met daarin de resultaten van de zon analyse in 300 van de dichtstbevolkte steden van Europa. Alicante, op hemelsbreed slechts 19 kilometer afstand, staat met stip op nummer 1, met maar liefst 349 zonuren per maand. En toch: van tijd tot tijd profiteert ook de golfbaan waarop we straks uitkijken graag van de uitspattingen van Anzar. En soms gaat dat zelfs prima samen met de activiteiten van Apollo.

Regenjas en paraplu gaan voor de zekerheid maar mee in de compacte handbagage. En hoe het weer straks werkelijk uitpakt lees je in ons volgende bericht “Op- en neer…” dat één dezer dagen online komt. Voor nu houden we ons maar vast aan de mooie statistieken. Dat betoog staat hieronder.

Tot snel, als we opnieuw ter plaatse zijn.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.