BirdybearOnTour

Welkom in 2017

Hi,

Birdybear is back! En zo aan het begin van 2017 een mooi moment om alle volgers van ons blog een uiterst suc6vol en wellicht reislustig jaar toe te wensen.

Afgelopen najaar waren we opnieuw dicht in de buurt van Afrika tijdens onze golftrip naar het bijzonder aangename Mauritius. En nu Birdybear deze post op het digitale papier zet zijn er nog maar 89 dagen te gaan voordat Birdybear opnieuw het luchtruim kiest voor een volgend avontuur.

Birdybear gaat straks ‘back to the wildlife’ in Namibië & Botswana. Namibië, ongeveer 20 keer zo groot als Nederland, is na Mongolië het dunst bevolkte land ter wereld. Slechts 3 inwoners per km2. En ook in Botswana met 16 keer de omvang van ons kikkerlandje, zal het met 2 miljoen inwoners (3,8 per km2) niet ‘Kalverstraat’ druk zijn.

Volop ruimte voor het wild, bijzondere landschappen, delta’s en woestijnen. En volop gelegenheid voor heel veel nieuwe indrukken welke we met veel plezier digitaal zullen vereeuwigen. En dat in de wetenschap dat Ingeborg ondertussen is aangeland op pagina 75 van het concept fotoboek, zo ergens halverwege onze reis door Zuid Afrika… Dit keer een monsterklus gezien het enorme volume aan gaaf fotomateriaal dat we ter plaatse hebben geschoten.

Met nog drie maanden te gaan wordt het de hoogste tijd voor ons routeplan. Globaal hebben we de beoogde route wel in het hoofd maar uit ervaring weten we dat een degelijke voorbereiding loont en meer ruimte schept om lokaal optimaal te genieten. Birdybear houdt je ook in 2017 graag op de hoogte! Tot binnenkort.

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Welkom in 2017

  1. Lisanne

    Mooie plannen Fred! Namibie en Botswana lijken me fantastisch. Wij vertrekken volgende week voor een maandje naar Tanzania. Eens kijken of we net zulke mooie plaatjes kunnen schieten als jullie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.