BirdybearOnTour

Birdybear houdt woord…

Wow, de hele dag een strakblauwe hemel en een temperatuur welke in de middag oploopt tot maar liefst 28 graden. Bij aanvang van onze golfronde cirkelen er tientallen ooievaars boven de golfcourse waarvan we er heel veel hebben zien rondstruinen in de rijstvelden, jawel rijstvelden, tegenover de golfbaan. De wind is dan nog aangenaam rustig.

Naarmate de eerste negen holes van de achttien van vandaag vorderen trekt de wind aan en krijgt de linkscourse het challenging karakter waarvoor de architect heeft getekend. Birdybear moet alle zeilen bijzetten om een redelijke score op de kaart te krijgen, sowieso altijd lastig op een onbekende course.

Op de par drie vijftiende valt dan eindelijk de birdie waarover we gisteren al schreven. En het had niet eens heel veel gescheeld of Birdybear had hier de eerste hole-in-one gemaakt. Ach, die birdie zou er komen en kwam er gelukkig ook. Niet verkeerd en wie weet komt die hole-in-one ooit nog eens op de kaart.

Een golfrondje maakt hongerig en gelukkig weet het clubhuis in een prima hap te voorzien voordat Birdybear via de plaatselijke buurtsupers en het tankstation weer terugkeert op de campground.

Morgen spelen we een rondje Forestcourse. Met een beetje geluk opnieuw onder de blauwe hemel van Pals. En wellicht met een iets beter resultaat? Een van de laatste kansen tijdens dit BirdybearOnTour avontuur aangezien we de komende dagen de nodige kilometers asfalt zullen moeten wegtikken richting het Friese Elahuizen. Niet erg, wel jammer. Op reis met de Birdymobiel bevalt duvels goed en we zouden er maar wat graag een aantal maandjes aan vast knopen.

Gelukkig ligt het volgende avontuur al op de plank en dan gaat Birdybear noordwaarts. Op zoek naar 24 uur daglicht en een zon die niet verdwijnt. De oplettende volgers van het Birdybear blog weten dan vast al waarheen de volgende grote trip zal gaan. De Noordkaap is Birdy’s volgende grote reisdoel en de eerste gelegenheid om de midzomernachtzon te beleven is juni 2019. Tijd genoeg voor een grondige voorbereiding van de volgende grote BirdybearOnTour met gepland vertrek, ijs en weder dienende, op woensdagavond de 29e mei 2019.

Zover is het nog niet want we gaan nog volop genieten van onze resterende dagen. Blijf nog even meereizen en lees ook de komende dagen het blog. Tot later!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.