BirdybearOnTour

Ruim vijf uur…

Voordat Birdybear zich met de birdies gaat bezighouden brengen we eerst een bezoekje aan de talrijke ooievaars in de nabijheid van de golfbaan. Met de grote lens weten we enkele gevleugelde vrienden te schieten zonder daarbij slachtoffers te maken.

Aansluitend spelen we een matige golfronde op de overigens fraaie forestcourse. Mede door het trage spel van onze voorgangers komen we niet goed in ons ritme en zetten we wat droevige scores op de kaart.

Pas na vijf uur en tien minuten bereiken we het clubhuis voor een verfrissende douche en de aansluitende warme hap.

Met hernieuwde energie in het berenlijf nemen we plaats in de Birdymobiel voor onze korte rit naar de directe omgeving van de Spaans-Franse grens. Nog even de tank afvullen en een royaal assortiment glutenvrij inslaan. Ook de overheerlijke Spaanse worst wordt niet vergeten zodat we met een goed gevulde Birdymobiel noordwaarts kunnen reizen. Overnachten doen we vanavond opnieuw op het terrein van het shoppingcenter. Tegen nul euro en toilet gedurende de lange openingstijden inbegrepen.

Morgen trekken we Frankrijk in waarbij we de route wellicht wat laten afhangen van de weersomstandigheden. Haast is er niet en onze slaapplaats  hebben we aan boord. Reizen met de Birdymobiel is aangenaam als je fan bent  van flexibele schema’s. Ons volgende bericht komt daarom uit Nader Te Bepalen. Tot daar dan maar, groet van Birdybear.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.