BirdybearOnTour

De zon gemist…

Als Birdybear in Huesca ontwaakt is het nog donker, maar al snel zien we het eerste blauw aan de hemel. Het is niet al te ver naar Alquezar, ongeveer een uurtje, en het zou aangenaam zijn als we dit oude dorp in het ochtendzonlicht op de gevoelige plaat kunnen vastleggen.

Onderweg maakt het blauw aan de hemel als snel plaats voor de vochtige, grijze, en nogal dichte nevel. Om ons heen is het een kleine wereld als we het nog erg rustige Alquezar bereiken. Zonder toeristen schieten we de Birdybear Hotshot’s natuurlijk beter dan met. Maar de aanwezige mist geeft de shots wel een wat grauw uiterlijk en maakt dat het buiten nog behoorlijk koel is. Hier heeft Birdybear de zon dus gemist.

Eenmaal terug in de Birdymobiel stoken we de kachel een graadje hoger en al snel is het achter het stuur weer aangenaam hoewel de wereld om ons heen een kleine blijft.

Rond het middaguur verdwijnt de mist en maakt plaats voor de zon hoewel het spel van stuivertje verwisselen nog een aantal keren wordt gespeeld. Pas in de namiddag, in de buurt van onze eindbestemming Pals, stijgt de temperatuur naar aangename  waarden en dat maakt het terrasbezoek op de nabijgelegen golfclub Emporda bijzonder plezierig. Voor morgen en overmorgen boeken we onze rondjes op de Links- en de Forestcourse.

Vanaf de golfclub biken we via Pals, met bezoek aan de slager en het terras, terug naar de nabij Pals gelegen campground waar het rond de klok van zeven de hoogste tijd is voor een smakelijk avondmaal.

Benieuwd of Birdybear morgen nog een birdie weet te scoren?  Blijf ons dan volgen nu de finale dagen van dit Birdybear avontuur helaas in zicht zijn…

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.