BirdybearOnTour

Gas erop…

Vanuit net ten zuiden van Lyon naar @home is het ruim duizend kilometer ‘noordwaarts sturen’. We vertrekken om 07:15 uur en arriveren net voor de klok van zeven op de zaterdagavond, het is dan slechts 11 graden @home. De Birdymobiel heeft dan net geen 7.500 kilometer afgelegd tijdens deze bijzonder missie. De terugtocht is ook een retour richting matig weer. Onderweg veel wind en soms forse neerslag. En een aangepaste, minder optimale, route door noord Frankrijk en Belgie omdat de doorgaande snelweg in Luxemburg is afgesloten.

Gelukkig kijken we terug op een geslaagde ‘noodzakelijke reis’. Dat maakte dat we met ‘permissie’ toch zuidwaarts konden en na de intensieve arbeid gedurende week 1 van dit avontuur nog drie weken de tijd hadden om te genieten onder de Spaanse zon. Door omstandigheden werd het een geheel andere ontdekkingstocht dan tijdens een gemiddelde BirdybearOnTour, met een heel bijzonder resultaat.

En wat een fantastisch vooruitzicht dat we ergens de komende maanden ons appartement in aanbouw steeds meer woning zien worden. Straks zijn we de fortuinlijke eigenaar van een appartement onder de zon. Op een plek waar de zon vaker, langer en intensiever schijnt dan @home. En waar in de achtertuin een uitdagende 18 holes golfbaan ligt in plaats onze voormalige kunstgras golfgreen. En ook daar waar de jacuzzi in de schuur plaats maakt voor een gemeenschappelijk zwembad in de tuin onder ons compacte appartement. Compact van binnen maar wel voorzien van een heerlijk balkon/terras en last but not least ons royale solarium bovenop het appartement waar buitenleven een nieuwe dimensie krijgt.

In de wetenschap dat er zeker nog een aantal jaren gereserveerd zijn voor onze zakelijke uitdagingen kwam deze opportunity wellicht wat vroeg voorbij. Maar ondertussen hebben we ook geleerd dat je soms kansen moet grijpen wanneer deze zich voordoen. En dat gevoel heeft sinds februari jl. steeds meer vat op ons gekregen. Dat vraagt dan om handelen voordat anderen er met de buit vandoor gaan.

In volstrekte stilte zijn we de uitdaging aangegaan. Stapje voor stapje hebben we toegewerkt naar meer zekerheid. En zelfs met de finish in zicht, de ondertekening van de koopovereenkomst, deden er zich nog een aantal showstoppers voor. Go en NoGo hingen een aantal dagen aan een breekbaar zijden draadje. Om te winnen moet je durven verliezen. En gelukkig bleken we daarin eensgezind. Dat het uiteindelijk dan ook allemaal lukt is des te mooier.

En dan is ook het moment daar dat Birdybear in BirdybearOnTour opheldering van zaken kon geven. Voorafgaand aan dit avontuur en tijdens de eerste week ter plaatse verschenen onze posts zoals gebruikelijk online. Met zo compleet als mogelijk impressies van onze belevenissen ter plaatse. Anders dan anders vertelden die posts niet het hele verhaal en dat voelde soms wat ongemakkelijk.

Mogelijk vliegt Birdybear dit najaar voor een tussentijdse inspectie naar Alicante, gelegen op slechts 20 minuten van Font del Llop. Uiteraard volgt dan een korte update. Wellicht is er dan ook meer zicht op de definitieve oplevering welke nu staat voor Q1-2022. Tot zover deze BirdybearOnTour ‘driemaal scheepsrecht’. Blijf volgen en kijk later dit jaar naar nieuw beeldmateriaal.

Fijne zomer met meer bewegingsruimte. Geniet ervan zodra het kan. En blijf vooral positief. De formule van Birdybear? PCR uitslag 1 ‘negatief’ x PCR uitslag 2 ‘negatief’ = POSITIEF :). Toch nog handig die wiskunde van weleer.

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Gas erop…

  1. Miep

    Wat fantastisch voor jullie. Ik las het tussen de regels wel!!
    Heel blij voor jullie. Twee heerlijke plekken… Fijne zomer en hopelijk tot in september!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.