BirdybearOnTour

In the picture…

Gisteren stond Birdybear even zelf in de schijnwerpers. Vandaag, op ‘goede vrijdag’, de beelden daarvan als bewijs dat het geen slecht getimede 1 april grap bleek. Maar vooral als vastlegging voor onszelf van een onverwacht, nooit gedacht, moment in onze aanloop naar ons toekomstig vertrek. Onze ceremonie kenmerkte zich door ‘small is beautiful’. En we kijken er met bijzonder veel plezier op terug. Fenna, die ons huwelijk voltrok, hield een sfeervol en zeer persoonlijk betoog alvorens ons huwelijk ook formeel te voltrekken. Mariëlle en Frans waren daar, als onze getuigen, getuige van. En de namens de gemeente aanwezige bode heeft alles, voor ons niet bestaande nageslacht :), keurig op de gevoelige plaat vastgelegd.

Met alle benodigde handtekeningen op de akte en in het trouwboekje staat alles nu keurig op het papier. En onderaan de streep is dat hetgeen dat telt. Aansluitend hebben we uitgebreid, smakelijk en bovenal gezellig geluncht bij Het Proeflokaal in het voormalige Gerechtsgebouw van Sneek. Passender en symbolischer kan het bijna niet. Al met al een bijzondere middag voor de dankbare Birdybears. Mariëlle en Frans, dank voor jullie waardevolle bijdrage aan dit speciale moment. Zo werd 28 maart 2024 voor Birdybear een memorabele datum met een extra mooi lijntje naar onze vriendschappen.

Een huwelijk, ach daarvan is Birdybear niet zo heel erg onder de indruk. Maar de wijze waarop we aan deze gebeurtenis samen met jullie invulling hebben gegeven, dat voelt wel heel speciaal. En zo hebben we bovendien weer een belangrijk vinkje gezet richting onze emigratie. Nog 107 dagen te gaan en voorlopig nog lekker op schema. Ook dat voelt goed en verTROUWD voor Birdybear.

Om te besluiten: Birdybear heeft genoten van alle mooie, creatieve en humorvolle reacties uit het binnen- en buitenland. Hier bij BirdybearOnTour, via de e-mail, in de socials, per WhatsApp, persoonlijk, op kantoor en zelfs afgeleverd aan de voordeur. Gaaf, het maakt ons ‘speciale moment’ nog specialer!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.