BirdybearOnTour

Maximaal snel…

Birdybear verlaat de Colorline Superspeed2 maximaal snel. Als camper nummer vijf rijden we van boord en binnen mum van tijd staan we waterpas in het centrum van Hirthals. Klaar voor de nacht en voor de laatste twee etappes richting Elahuizen.

Al naar gelang de zondag vordert stijgen de temperaturen. Na drie en een half uur sturen passeren we de Deens-Duitse grens bij circa 33 graden Celsius. Laten we zeggen ‘maximaal snel door Denemarken’.

Gezien de te verwachten drukte bij Hamburg en Bremen rijden we in Duitsland vooral binnendoor en steken we met het drukke veer Gluckstad-Wischhafen de Elbe over. In de wachtrij en tijdens de overtocht zien we de voorbeschouwing en de start van de Grand Prix Formule1 van Oostenrijk. Geparkeerd in Wischhafen volgen we het verdere verloop van de race. Bovengemiddeld spannend en een race waarbij Max maximaal snel en succesvol is op het lekker warme asfalt van het Oostenrijkse cirquit.

Na de race, zo rond zes uur in de avond, vervolgen we nog een stukje van onze terugtocht. Bij Bockhorn, op goed tweehonderd kilometer van Elahuizen besluiten we dat het voor vandaag genoeg is.

Morgenochtend wacht dan echt de laatste etappe van weer een maximaal gaaf en maximaal lang BirdybearOnTour avontuur. Door handig plannen en de late thuisreis konden we 33 dagen OnTour zijn. Dat ons dat heel goed bevalt hoeven we de volgers van BirdybearOnTour waarschijnlijk niet uit te leggen.

Een dezer dagen volgt nog de afsluitende post en de vooruitblik op de najaarstrip aan boord van de Hurtigruten MS Spitsbergen. Mis het niet, tot snel!

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Maximaal snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.