BirdybearOnTour

Misty…

 

Vlak bij de golfbaan in Groesbeek vinden we een camping voor de overnachting. Morgen spelen we de earlybird dus het wordt een vroege reveille. Het is niet de haan die kraait maar het o zo bekende geluid van de wekker welke ons aan de vroege ronde golf herinnert. We spelen twee negenholes lussen en de dame van de receptie informeert naar onze speelsnelheid. Zonder spelers voor ons een goede 1,5 uur voor de eerste negen holes waarop de dame in kwestie ons met enig ongeloof aankijkt. Voor de zekerheid en in overleg roosteren we de starttijd voor de tweede negen ongeveer twee uur na de start in. Dat halen we ruim. De eerste negen holes hebben we geen verkeer voor ons en voor de tweede negen vinden we ruimte tussen twee flights zodat we ook die lus meteen kunnen starten. Na goed drie uur zit Birdybear weer aan de koffie op het terras. Lekker gespeeld, eerst in de ochtendmist maar ook een deel lekker in de zon.

Nog voordat de klok twaalf slaat is de Birdymobiel en-route voor de laatste etappe. Eenmaal @home ontruimen we de Birdymobiel, reinigen we alvast het interieur en komt alles na een vlotte wasbeurt weer heerlijk fris aan boord. Later deze week wacht nog de buitenzijde op schoon water en een ruim sopje. Na goed 4.500 kilometer kunnen we de originele grijstint nauwelijks nog herkennen.

Al met al was het opnieuw een overheerlijke trip waaraan de weergoden niet een al te beste bijdrage hebben geleverd. We kijken heel tevreden terug op de performance van onze nieuwe Birdymobiel en zijn blij dat we afgelopen najaar de opdracht tot bouw en levering in gang hebben gezet. We kunnen niet wachten op de volgende avonturen waarbij komend najaar de tour naar noordelijk Spanje staat geagendeerd. Dan ruim vier weken op pad is natuurlijk een mooi vooruitzicht. Maar ook tussentijds stappen we vast en zeker met regelmaat in de Birdymobiel. Zodra er nieuwe posts beschikbaar zijn volgt er automatisch weer een teken van leven.

We zien jullie dan graag weer online. En tot die tijd: vergeet niet te genieten!  Voorlopig nu de laatste poot van Birdybear. Bye!

 

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.