BirdybearOnTour

Naar de drukker…

Ja, vandaag is zover!

Het tweede BirdybearOnTour Hot Shots album over de Noordelijke Trilogie, het beeldverslag van onze trips door IJsland en Noorwegen, is verzonden naar de drukker.

Deel A plofte eerder deze maand al op de deurmat in Elahuizen terwijl er nog vele, vele avonden en weekenden keihard werd gewerkt om ook deel B het levenslicht te laten zien. Opnieuw een monsterklus maar met een resultaat waarvan we hopelijk nog lang mogen genieten.

Zo beleeft Birdybear minimaal drie keer enorm veel plezier aan de diverse avonturen. Vooraf, als we de contouren van onze ontdekkingsreizen uitwerken. Ter plaatse, als we zelf hoofdpersoon zijn in opnieuw een gaaf avontuur. Na afloop, zodra we de blogposts nog eens teruglezen en genieten van een enorme verzameling beeldmateriaal.

Ben je als trouwe Birdybear volger benieuwd naar de beeldverslagen? Uiteraard ben je welkom om de 120 pagina’s van deel A en de 120 pagina’s van deel B hier, onder het genot van een natje en droogje, door te bladeren. Liever online? Minder gezellig maar zonder wachttijd…! En nu al beschikbaar via BirdybearOnTour > Birdybear’s HotShots > Birdybear’s Historische Albums. Geniet ervan en zie waarover Birdybear in 2019 ‘live’ verslag deed.

Tot binnenkort, hier aan de borrel, of wellicht online en ‘aan boord’ van de onze stoere gehuurde Birdymobiel. Over een kleine elf weken is het zover: dan boarden we in Düsseldorf voor de vluchten via Singapore naar Perth. Vooropgesteld dat het nieuwe Coranavirus geen enorme spelbreker gaat worden. Toch wel even spannend nu, laten we er maar het beste van hopen!

Poot van Birdybear,

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.