BirdybearOnTour

Putting, chipping, swinging…

Een mug bederft de nachtrust maar verder hoor je Birdybear niet klagen. Vannacht wat regendruppels met veel sahara zand. Dus voor vertrek is een poetsbeurt voor de voorruit noodzaak. We vullen de watertank, legen de toilet en lozen ons grijs water voor vertrek. Vannacht overnachten we op de parking van de golfbaan op een kwartiertje afstand en zijn we dus weer aangewezen op onze eigen voorraden.

Alhoewel het zonnige weer met 24 graden aanlokkelijk is voor een enerverende ronde op de in de vallei gelegen baan houden we het vandaag bij het oefenwerk. Het is lang, te lang geleden dat we vaardig de golfclubs hanteerden en dat merken we vooral aan onze swingroutines. Goed dat we vandaag nog niet in de baan lopen. Chipping gaat al wat beter en tijdens de puttingsessie scoort birdybear de ene na de andere ‘hole’. Fijn want dat zal later deze week het gebrekkige swingen enigszins compenseren.

Al met al een relaxte dag na al het eerdere kilometer vreten. Voor de komende dagen heeft Birdybear nog nauwelijks vastomlijnde plannen en gaan we vooral ontdekken in hoeverre de regio van Alicante geopend is voor het toerisme. Voor zover vernomen zijn er morgen weer wat Covid verlichtingen en zal de Horeca ook tot aan de avondklok geopend zijn. Het lijkt erop dat een terrasje voor Birdybear nu binnen handbereik is, mooi vooruitzicht.

Groet, met uitzicht over vele holes!

Voel je vrij om te delen!

2 gedachtes aan “Putting, chipping, swinging…

  1. Miep

    Wat heerlijk!! Ik had even gemist dat jullie weer op pad zijn. Geniet er maar lekker van. Goede reis en ik ga jullie weer volgen met plezier ⛳

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.