BirdybearOnTour

Terug bij Finca Familia…

Op vrijdagavond parkeert Birdybear de Birdymobiel opnieuw bij Finca Familia. Of zoals eerder genoemd ‘bij Jeffrey op de berg’. En het bleef nog lang gezellig aan tafel :). Inmiddels zien we elkaar als toekomstige buren. Ook andere bezoekers van de Finca strijken nu of in de nabije toekomst hier in de regio neer en zo bouwt Birdybear nu reeds aan het nieuwe sociale netwerk.

Eerder deze vrijdag schieten we nog wat HotShots bij de flamingo’s nabij Santa Pola en verkennen we Elche op een kwartiertje afstand van Font del Llop wat uitgebreider dan eerder. Op de zaterdag bezoeken we omliggende en nabije steden als Aspe, Elda, Novelda en Sax. Zo leren we stap voor stap het nabije achterland kennen en zijn we een volgende keer een stapje minder toerist in eigen achtertuin.

Op de zaterdag zijn sterk stijgende temperaturen al goed merkbaar. Zondag gaat het hier naar de 35 tot 37 graden en voorziet Birdybear een dagje rust voor de Birdymobiel. Wat de weerman voorspelt blijkt hier uit te komen, terwijl in zo ongeveer de rest van Europe, incl. noordelijk Spanje het stof ruimschoots van de straten wordt gespoeld. Na een laat ontbijt een slow start van de zondag, een paar uurtjes bij het zwembad en ‘vastgoed talk’ met de vanmiddag gearriveerde Belgische camperaars die hier nu op oriëntatie reis zijn.

Afgelopen vrijdagavond en zaterdag hebben we opnieuw ons toekomstige stekje bezocht. In twee weken heeft men weer een aantal stappen voorwaarts gezet. De meeste muurafdekkers zijn aangebracht, een deel van de verlaagde afwerk plafonds maken het ineens een stuk meer ‘woning’ en last but not least: we beschikken nu reeds over een afgewerkte pergola op het dakterras. Uiteraard schieten we nieuwe HotShots en wat bewegend beeld en hanteren we de rolmaat zodat we gewapend met de juiste maatvoeringen straks terug kunnen richting Elahuizen.


Morgenochtend nog even wat puntjes op de i met de projectontwikkelaar, dan werken aan betere golf scores op Font del Llop, in de namiddag wat inkopen en om vijf uur naar een plaatselijke leverancier van keukenapparatuur. Gaat dat vlot dan toeren we in de vroege avond nog een stukje noordwaarts voor een mogelijk bezoekje aan Valencia, later deze week. Zo niet, dan niet… Het is en blijft Spanje en hier gaat alles net even heel veel anders.

Later deze week meer van Birdybear!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.