BirdybearOnTour

Alarmcentrale…

Van de alarmcentrale hebben we niets vernomen dus bellen we zelf maar weer. Ze blijken volstrekt incapabel, kunnen vrijwel niets terugvinden in een dossier en hebben niets ondernomen. Ze vertellen dat ze alsnog iets gaan ondernemen maar de wijze waarop ze over mogelijkheden en onmogelijkheden praten belooft weinig goeds. 

De dame waar we bij de verzekering de schade melden is in elk geval iets behulpzamer en googled voor ons een adres in de regio die mogelijk iets voor ons kunnen doen. Eenmaal daar krijgen we een doorverwijzing voor een andere garage. 

Nu hebben we meer geluk. Ze hebben zelfs een spiegel op voorraad, lucky Birdybear. Helaas is een deel van de crew afwezig door verplichte quarantaine omdat er lokaal in Leknes sprake is van een corona uitbraak. Vandaag helaas geen monteur beschikbaar. Maar maandag 15:00 uur staan we op de planning en dat is het goede nieuws.

De rest van de dag toeren we over deels zonnige Lofoten waarbij we aan het eind van de dag ergens in een uithoek van het centrale deel van de Lofoten opnieuw een in the middle of nowhere stekje vinden nabij Sandoya. Tijd voor een meegebrachte biertje en wijntje. En vanavond zalm op het programma.

Voorlopig heeft Birdybear naar verwachting nog drie dagen Lofoten in het vooruitzicht totdat we na de reparatie van de linker buitenspiegel de late avond ferry nemen naar Bodo. Daarover meer in een volgende post.

Grt, Birdybear.

Voel je vrij om te delen!

Een gedachte aan “Alarmcentrale…

  1. Henk

    Het zijn weer super mooie plaatjes met het zonnetje er bij. Met een nieuwe buitenspiegel in het vooruitzicht heb je nu de spiegeling in het water als uitzicht. Geniet even lekker van Lofoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.