BirdybearOnTour

Bruggetje…

Vandaag neemt Birdybear even de tijd voor het schrijven van het bruggetje naar deel drie van De Noordelijke Trilogie. Na het vorige intermezzo over het grote Birdyear avontuur dat ons in 2020 Down Under te wachten staat nadert ondertussen opnieuw een vertrek naar het Hoge Noorden van Europa.

Omdat we graag filevrij naar Schiphol willen nemen we donderdag over een week onze intrek in het Blue Mansion hotel in Aalsmeer voordat we vrijdag, bijtijds in de ochtend, met de Blauwe Vogel naar Oslo vliegen.

Tijdens ons vorige avontuur met de Birdymobiel naar de Noordkaap hebben we het door koning Harald Hardråde gestichte Oslo zowel op de heen- als terugreis oostelijk van ons laten liggen in de wetenschap dat er aan het begin van deel drie van De Noordelijke Trilogie tijd is ingeruimd voor de Noorse hoofdstad.

Heel binnenkort dus meer over ons volgende avontuur. Door de lucht, per bus, te voet, per spoor en bovenal aan boord van de MS Spitsbergen. En tijdens dit avontuur gaan we ook testen of de nieuwe Birdybear Garmin GPSMAP 66i onze actuele posities live of bijna live kan doorspelen naar BirdybearOnTour. De kaart is dan te vinden op birdybear.nl onder het tabblad Birdybear is hier…


Tot dan! Groet van Birdybear.


Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.