BirdybearOnTour

Op de 21e…

Vandaag is Birdybear terug in Noorwegen en start deel drie van De Noordelijke Trilogie.

Bijtijds in de ochtend, rond de klok van zeven, dropt Birdybear de auto bij de Valet Parking op Schiphol. Na een snelle bagage drop-off en weinig drukte bij de security boarden we kort voor negen uur. Iets na schema vertrektijd verlaten we de gate en strak om vijf over elf gaat de deur naar de gate in Oslo open. We scoren nog even wat tax free alcoholische versnaperingen en pakken zonder vertraging onze koffers van de band. Buiten wacht de flybuss naar Oslo welke ons om kwart voor een pal voor de deur van het grote Radisson Blu Scandinavia midden in het natte Oslo afzet. Kortom: een voorspoedige start van ons volgende Birdybear avontuur.


Omdat de middag bovengemiddeld vochtig van start gaat en de inwendige mens ook verzorging vraagt lassen we al vlot een bezoek in bij de plaatselijke pizzeria. Eenmaal gevuld weer buiten is het droog, stappen we kris kras vele kilometers door het centrum, bemachtigen we nog wat outdoor kleding en keren we, in een inmiddels donker Oslo, terug naar onze kamer op de 20e verdieping. Voordat we de vermoeide benen languit leggen pakken we nog even de lift naar de 21e en genieten we vanuit de hooggelegen bar van het enorme uitzicht over Oslo. Een prima finale van dag 1. Morgen meer vanuit de Noorse hoofdstad, welterusten alvast.

Oh jee, Birdybear zou het bijna vergeten. Vanaf Schiphol naar Oslo heeft Birdybear de nieuwe Garmin aangezet en dus is de reis vrijwel live geplaatst in het blog. Op het tabblad ‘Birdybear is hier’ kun je nu dagelijks de kaart raadplegen, zodat je niet alleen leest maar ook ziet waar Birdybear uithangt!

En verder… gisteren liet de hosting partij het afweten en is het dus niet gelukt om de content van vrijdag ook dezelfde dag te plaatsen. Zo blijft actueel bloggen soms een uitdaging. Ver buiten de bewoonde wereld in Namibie of gewoon van de 20e verdieping in Oslo :)!

Voel je vrij om te delen!

3 gedachtes aan “Op de 21e…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.