BirdybearOnTour

In de rij…

Vandaag is het zover…
Sinds afgelopen weekend liggen de volgepakte koffers geduldig te wachten op het moment van vertrek. Maar voordat Birdybear vanuit Elahuizen koers zet naar Schiphol nog even een bezoekje aan de kapper. Vers gekortwiekt begeven we ons naar Schiphol. Bij de balie van Qatar volstaat de bagdrop en enkele minuten later staan we in de lange rij voor de security check, helaas broodnodig. Vervolgens opnieuw een lange rij maar niet voor ons Europeanen. Wij gaan vlot door de elektronische paspoort check en omzeilen zo lange rij nummer twee.

 

 

 

 

 

 

 

Tijd zat voor een rondje taxfee, broodje en drankje en onderweg naar de F-pier zien de we gate-change. Ach, het geeft ons de mogelijkheid om de Birdybearpoten nog wat langer te strekken. Eenmaal aangekomen op G5 treffen we een nog vrijwel geheel lege wachtruimte aan.
Stoeltje, Ipad, en de eerste blogpost sinds vertrek. Onze kist staat al voor de gate wat het ook aannemelijk maakt dat we tijdig kunnen vertrekken richting Doha. Vanuit Doha vannacht richting Windhoek alwaar het nieuwe Birdybear avontuur echt zal starten. Voordat het zover is zullen we vanavond, vannacht en morgenochtend de gebruikelijke zitvlees test moeten ondergaan. Let’s hope dat Qatar Airways bovengemiddeld comfortabel is. Vliegen blijft immers vaak de beschaafde variant van veevervoer. Later meer, met of zonder kramp in de benen en een stijve rug. See you!

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.