BirdybearOnTour

Maatje groter…

Na al die jaren…, tijd voor een maatje groter. Birdybear doorbreekt een traditie en daarbij zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Een beslissing die Birdybear al een aantal keren heeft uitgesteld. Maar eens moest het er dan toch van komen. De kogel is al een tijdje door de kerk en vandaag officieel geworden. De bestelling is de deur uit, er is geen weg meer terug en met een beetje geluk nog deze maand te bezichtigen in Elahuizen.

We horen het onze trouwe volgers al denken… Ze waren toch zo tevreden met de Birdymobiel. Ze wilden toch graag een flexibele reisgenoot, niet te groot zodat ook de meest afgelegen landweggetjes, bochtige bergpassen, en van god en alles verlaten gebieden bereikbaar zouden zijn. En alles wat ze wilden zat er toch op, aan, in en onder. Klopt allemaal, geen speld tussen te krijgen, waarom dan..?

Een maatje groter gaat natuurlijk niet over onze trouwe Birdymobiel. Die krijgt dit voorjaar verse olie, een grondige controle en uiteraard een lekkere douche met voldoende shampoo. En dan maar hopen dat we voorzien van de onlangs gemonteerde gespecialiseerde vering en schokbrekers nog comfortabeler kunnen toeren op jacht naar verse HotShots, uitdagende bestemmingen, gave ontmoetingen en een verdere verbreding van onze horizon.

Een maatje groter heeft ook dit jaar weer vele, vele uren wikken, wegen, puzzelen, passen en meten en uitvoerige check, check, double-checks gekost maar het resultaat zal er naar zijn. Althans dat is wat Birdybear ervan verwacht. Nog even en dan zal het Elahuizen bereiken. Door de bus of via de voordeur. Onze eerste ‘Special Edition’, waarbij zelfs bewegend beeld een rol speelt, komt straks onze kant uit.

Mocht je tijd en zin hebben, corona vrij zijn en voldoet de omvang van je gezelschap aan de thans geldende norm? Dan ben je van harte welkom om hier, onder het genot van een natje en droogje, Birdy’s meest recente beeldverslag ‘Van trilogie naar kwartet’ in XL formaat te bekijken. En daarmee is dus de 10 jarige traditie van ‘uniform’ uitgevoerde beeldverslagen doorbroken.

Uiteraard zijn we zelf ook super benieuwd naar het tastbare eindresultaat. Online staat ieder beeldje zo ondertussen wel op Birdy’s netvlies gebrand. Mooi natuurlijk, zeker omdat er fraaie herinneringen aan verbonden zijn. Maar na al die uren achter de schermen kunnen we niet wachten om de nodige kilo’s full-colour print in ontvangst te nemen. Zeker nu platliggend, 30×30 cm XL de nieuwe norm is voor onze HotShot beeldverslagen.

Zoals we onderweg genieten van het delen van onze avonturen zien we ook uit naar gezellige ontmoetingen. En dat een vers beeldverslag daar dan een handig excuus voor blijkt is mooi meegenomen.

Tot binnenkort, fysiek of online. En hou je ogen open. Die heb je nodig om voldoende afstand te houden en uiteraard voor een scherpe blik op de nieuwe HotShots verzameling. Genoeg voor vandaag, see you soon! Afsluitend een andere goede traditie: poot van Birdybear.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.