BirdybearOnTour

Rustige nacht…

Tussen de Alcampo en de Ikea is het rustig slapen in Murcia. We ontwaken met een licht zonnetje en na het ontbijt even een tourtje voor de voordelige diesel en een bakje koffie op het terras. Op de terugtocht toch nog even een stop bij de Ikea. Voortreffelijk sanitair en een heerlijke dubbele espresso op de family card, ook buiten de landsgrenzen. Onder prima condities toeren we terug richting de golfvallei. Deels over de binnenwegen tussen de wijnranken en sinaasappelgaarden door.

Next stop: Aspe, op korte afstand van de golfvallei. Slenteren over de gezellige warenmarkt, een bezoekje aan de markthal waar vlees, vis, groente, fruit en de bakker strijden om de meeste aandacht. En tot slot een klein rondje stad.

Eenmaal op de parking van de golfbaan is het de allerhoogste tijd voor de inwendige mens en na de ietwat verlate lunch checken we de alwetende weerapp. Terwijl we op de parking volop van de zon genieten is de forecast redelijk zeker van naderende neerslag. Birdybear stelt het golfrondje uit en geniet van de zon zolang het kan.

Niet heel veel later verliest de zon het van de donkere wolken en daalt de eerste neerslag neer. Eenmaal gepakt ruilen we de golfparking in voor de stek die we jl. zaterdagavond ook al bezochten. Op de heuvels hoog boven Alicante met sea-view op grote afstand. De zon keert terug maar kort na de klok van acht uur is het over met de pret. We verhuizen naar binnen en zetten met het rustgevende geluid van een bui op het camperdak deze post op papier.

Kortom, corona lijkt hier stabieler dan het weer! Ongewoon voor de regio zo verneemt Birdybear van de locals. Acht wat? We zijn op pad en dat is al heel wat tijdens een pandemie. En onze terrassen zijn open waarbij ‘mondkapje af’ tussen twee slokken is toegestaan :). Binnenkort meer, ook over het weer!

Fijne avond nog, poot van Birdybear.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.