BirdybearOnTour

Wodan en Pluvius…

Vandaag gaan we onder Marseille door richting de Cevennes. De lange toltunnel brengt ons file vrij aan de andere kant van Marseille en vervolgens rijden we via Arles en Nimes richting de Cevennes.

Vandaag ook het eerste oponthoud onderweg vanwege een aanrijding op onze doorgaande route. Gelukkig gokken we goed en de linkerbaan levert Birdybear slechts 30 minuten oponthoud op. De zon schijnt weldadig en tijdens de lunch klokken we 27 graden Celcius. We doorkruisen het Nationale Park van de Cevennes en genieten van de uitbundige natuur, de schitterende vergezichten en de relatief rustige route. Op een van de bergpassen besluit Wodan vriend Pluvius een handje te helpen. Donder, bliksem, flinke buien en ineens nog maar 15 graden.

Als we voor de overnachting in Mende arriveren heeft Wodan klaarblijkelijk besloten dat hij stationair boven Mende blijft hangen. Tijdens het middagrondje stad geven Wodan en Pluvius ons opnieuw een goede reden om de lokale pub binnen te vluchten.

Veel van de stad zien we niet. Wellicht straks na de spaghetti. Door de inmiddels beslagen camperruiten prikt de avondzon voorzichtig naar binnen. Na regen komt zonneschijn. Tijdens het avondmaal ziet de stroomvernelling met daarboven de authentieke brug er ineens heel veel fotogenieker uit. Straks toch nog mooie plaatjes? Eet smakelijk, sleep well.

Voel je vrij om te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.